La Dolce Vita

Stelt u zich voor: u bewoont een rustieke boerderij omgeven door wijngaarden en olijfbomen, of een gerestaureerd middeleeuws klooster in de heuvels. Wat denkt u van een luxueus appartement in een villa van de beroemde Medici-familie of in een kasteel. In Italië behoort dat allemaal tot de mogelijkheden.

HM Italia ondersteunt u in uw zoektocht naar mogelijkheden in middeleeuwse dorpjes, oude kastelen, verlaten kloosters, rustieke oude boerderijen en renaissance villa's, of een stadsappartement.
HM Italia werkt met ervaren architecten en andere experts die zowel in Nederland als in Italië ontwerpen, ontwikkelen en realiseren.

Het niveau van comfort kunt u zelf bepalen. Samen met u bekijkt HM Italia wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn van (ver)bouw en beheer. Geeft u de voorkeur aan een groter gezamenlijk beheerd complex van gebouwen? Met een custode (conciërge) voor de dagelijkse gang van zaken die een oogje in het zeil houdt op die momenten dat u toch nog in Nederland wilt zijn?
Of geeft u de voorkeur aan een alleenstaande boerderij met endless zwembad en idem uitzicht?

Wij laten ons inspireren door uw woonwensen en door de ligging, de cultuur, de plaatselijke tradities en de klassieke schoonheid van de Toscaanse bouwwijze. Daarnaast gaan we uit van optimale duurzaamheid, toegankelijkheid, een goede infrastructuur en goede vervoersmogelijkheden.

Met HM Italia krijgt u straks het bijzondere 'Dolce Vita' -gevoel van wonen in Italië. En: zorgenvrij!