Uw huis in Italië

Bent u ook zo'n liefhebber van de Toscaanse architectuur en het schitterende landschap? Dol op de Italiaanse manier van leven, de Italiaanse keuken?

Wilt u graag wonen in Toscane? In uw tweede, of misschien zelfs uw eerste huis?

Wij willen u graag helpen uw droom waar te maken, want wij delen uw enthousiasme volledig: tenslotte is de Toscaanse cultuur de bakermat van prachtige schilder- en beeldhouwkunst en architectuur. Daarom werkt HM Architecten niet alleen in Nederland maar ook in Italië, onder de naam HM Italia.
Duurzaamheid, energiezuinig en ontzorgen zijn daarbij voor ons de essentiële criteria naast schoonheid en functionaliteit.

HM Italia begeleidt de ontwikkeling van uw plan en ontwerpt en (ver)bouwt prachtige poderi, fattorie, case coloniche, palazzi en andere schitterende gebouwen die samen met het sublieme landschap de betovering vormen van Toscane.

Met plezier bieden wij u onze uitgebreide kennis en ervaringen aan, in Toscane en in aanliggende regio's zoals Umbrië en Le Marche.

Ons netwerk is onder meer gericht op een aantal bijzonder mooie en karakteristieke regio's in Toscane, dichtbij internationale luchthavens.

Klik linksboven op één van de regio's.